Devamı

    Diğer Başlıklarımız

    Bu Ay Dizi & Film Listemizde Neler Var?

    Her ay olduğu gibi bu ay da neler izlediğimizi ve son zamanlarda beğenilen yapımları sizlere anlatmaya geldik. Hafiften soğumaya başlayan havalarla beraber, ufak sonbahar depresyonları yaşayanların imdadına yetişecek çerez yapım önerimizi sizlerle paylaşmaya geldik ve başlıyoruz! Geçen ayki izleme listemiz için ise hemen buraya tıklayabilirsiniz.

    Sonbaharın Depresif Havasına Kapılanlar İçin: It’s Kind of a Funny Story

    Psikolojik sorunları olan bir çocuğun hikayesini anlatan bu film, ergenlik, aile problemleri gibi sorunlar ile yüzleşen birçok gence ve ailesine ışık tutabilir. Film, depresif havasının yanında siz farkında olmadan sizi bir eğlencenin içine de sürüklemeyi başarıyor.

    Romantik Dizilerden Kaçamayanlara: Jane the Virgin

    Çocukluğundan bu yana bakireliğin kutsal bir şey olduğuna inanmış ve ona göre yaşamış Jane’in hamile kalmasıyla hayatı değişiyor. Absürtlükler, komedi, romantizm arayanlar için içinizi ısıtacak bir yapım olduğunu kesinlikle söyleyebiliriz.

    Yemek Programlarına Bir Aile Sıcaklığı: The Big Family Cooking Showdown

    the big family cooking

    Başladığınız andan itibaren sizi içine çeken bu yemek programı, İngiltere’de yaşayan ailelerin en iyi yaptıkları yemekler ile yarışmasıyla sizi bir aile sıcaklığının içine sokuyor. İngiltere’de yaşayan ailelerden hem pişirme tüyoları, hem de farklı kültürlerden çeşitli tarifler öğrenmek isterseniz, bu yapımı çok seveceğinize eminiz.

    Makeover Programların Meraklılarına: Queer Eye

    Emmy ödüllü bu programı anlatmaya aslında pek gerek yok. Eğer değişim, baştan yarat tarzı programları sevenlerdenseniz, bu yapımı da bir solukta izleyeceğinize eminiz. Program, katılımcıların kendilerinde şikayetçi oldukları durumları değiştirme ve onları yeni bir hayata hazırlama imkanı veriyor.

    Polisiye Sevenler İçin: Mindhunter

    Mindhunter, diğer önerdiğimiz yapımlara göre ağır bir ilerleyişe sahip olsa da, özgün ve farklı bir içeriğe sahip olduğu için önermek istedik. Dizi, 1970’li yıllarda işlenen cinayetlerin FBI tarafından çözümlenmesini, katille psikolojik olarak nasıl empati kurabileceğimizi anlatan tüyler ürpertici ve etkili bir yapım.

    “Ciddili Bir Şeyler mi İzlesek” Diyorsanız: Ted Bundy Tapes Conversations with a Killer

    Bize kalırsa seri katil belgeselleri her zaman ilgi çekici olmuştur. Ted Bundy’i duymadıysanız, iyi görünüşünün arkasına saklanan bu seri katil, Amerika’nın en ünlü ve korkutucu seri katillerinden biri. Bundy’nin kendi ses kayıtlarını içeren bu belgesel, çoğu kişi tarafından Ted Bundy’i anlatan en iyi belgesel olarak kabul ediliyor.

     

     

    Kadinvesaglik.org

    Latest Posts

    Haberler

    spot_img