Devamı

    Diğer Başlıklarımız

    İstanbul, Ankara ve İzmir’de Cuma Namazı Kılınabilecek Camiler

    Koronavirüs salgını sebebiyle 16 Mart’ta ibadete kapatılan camiler normalleşme süreci kapsamında kademeli olarak ibadete yeniden açılıyor. Bu kapsamda yarından itibaren Cuma namazı kılınacak. İstanbul Valiliği, Ankara Valiliği ve İzmir Valiliği Cuma namazı kılınacak yerleri tek tek açıkladı. İşte ilçe ilçe İstanbul, Ankara ve İzmir’de cuma namazı kılınacak camilerin listesi.

    Koronavirüs salgınını kontrol altına almak için alınan önlemler kapasımdan camilerde bir süre ibadete ara verilmişti. Uzun süredir merakla beklenen haber geldi. Yarın tüm Türkiye’de önlemler alınarak cuma namazı kılınacak. Koşulları karşılayamayan camiler yine ibadete kapalı olacak.

    Valilikten yapılan açıklamada “29 Mayıs 2020 Cuma günü İstanbul’daki 3.457 cami ve mescitten 1.923 cami ve mescit ile 264 mekânda Cuma namazı kılınmak üzere gerekli düzenlemelere başlanmıştır. İlçelerimizde Cuma namazı kılınabilecek cami, mescit ve uygun yerlerin listesi aşağıya çıkarılmıştır” denildi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’de Cuma namazı kılınacak camiler…

    Latest Posts

    Haberler

    spot_img